våre lærere

Line Torgersen

 

Studioeier og yogalærer

Line er utdannet Viryayogalærer fra Nordiska Yogaisntitutet i Stockholm. I tillegg til å drive InSPIRE er hun frisør.
Hun er ViryaYoga sertifisert gjennom Nordiska Yogainstituttet i Stockholm. Holder også på med en utdannelse i Yoga SuperSwing på Yogaloftet i Larvik under ledelse av Ingebjørg K Vesaas og Milla Floryd. Hun henter mye inspirasjon fra Spania , Palma, hvor hun jevnlig trener på Zunray, og spesielt hos Joshua Marin-Hepfel som har bakgrunn fra dans.

Maja Bohne Johnsen

 

Studioeier og yogalærer

Maja er utdannet Viryalærer i bunn. Hun har over 500 timer fra Nordiska Yogainstitutet i Stockholm. I tillegg har hun 100 timer Yin fra Paul Grilley. Maja har undervist yoga i en årrekke og er en av eierne av InSPIRE Yogastudio. Maja er i tillegg skuespiller og dramatiker. Hun tar for tiden en master i scenetekst ved Kunsthøyskolen i Oslo.

Om sin egen reise innen yogaen sier hun: “Mitt første møte med yoga var på midten av nittitallet da jeg studerte i Los Angeles. Og for meg var det som å komme hjem. Jeg følte at jeg endelig hadde funnet en treningsform som i tillegg større smidighet og styrke ga både ro og glede. Og over tid var effekten merkbar på både kropp og sjel. Dette ga inspirasjon til å fortsette reisen, og yogaen har etter hvert blitt en del av livet mitt, noe jeg ikke kunne tenke meg å leve uten. Jeg har stor glede av å undervise yoga i dag, og det er en gave å kunne gi videre det jeg selv har fått.”

Miriam Riise Bait

 

Kundalini yoga

Miriam er utdannet danser og dansepedagog fra England og underviser til daglig ved danselinja på Kongsbakken vgs hvor hun har vært fast ansatt siden 2002. Opp gjennom årene har hun utøvet forskjellige yogastiler men tilfeldighetene ville det slik at hun høsten 2016 havnet på Kundalini Yogalærer-utdanningen (level 1) i regi av Kundalini Yoga Skolen i Oslo. Utdanningen foregikk på litt over et år med ca 300 timer undervisning og praksis som ved bestått eksamen ga en Internasjonal KRI godkjent sertifisering som følger IKYTAs (International Kundalini Yoga Teachers Association) retningslinjer. Hennes hovedlærere er Shiv Charan Singh, Salila Gyanjot og AnandRaj. Miriam har et ønske om å formidle Kundalini Yogaens helhetlige yogastil hvor hver enkelt deltaker utvikler en høyere bevissthet og tilstedeværelse både i sin yogapraksis, i hverdagen, fysisk, emosjonelt og mentalt.

Torgunn Alise Hansen

 

Virya yoga instructor