top of page
astrid.webp

Harmoni gjennom stillhet og stemme

med Astrid Elisabeth Falck

28.-29.oktober 2023

Visste du at det er mulig å finne harmoni gjennom stillhet og stemme?


At du selv kan finne veien inn til å skape den lyden som fører til større harmoni?


På dette kurset, med Astrid Elisabeth Falck, vil du få utforske dette. Astrid Elisabeth Falck er ektefellen til Erlend Falck i Kriya Yoga Norge.

Astrid sier om kurset:


Du kan være helt nybegynner, eller du kan være øvet når det gjelder sang og stemmebruk, yoga og  meditasjon. Du vil bli veiledet inn til ditt harmoniske landskap og til felles harmonisering.


Jeg har utviklet en metode som jeg har jobbet med i 25 år med elever og grupper.

Inspirasjonen til metoden innenfra kom gjennom å skape musikk selv, til å lytte innover til den uendelighet av musikk som finnes, og gjennom opplevelser av hvordan mitt publikum  responderer når jeg synger og improviserer.  

Gjennom utvikling av øvelser, og hva som fungerer for meg for å komme dit.


En viktig og verdifull del av det ligger i praktisering av Kriya Yoga, meditasjon, pust, energiarbeid og indre stillhet.

Inspirasjonen utenfra kom tidlig med sceniske opptredener, privat klassisk sangundervisning, så franske Roy Heart Theatre, Pan Theatre, lydterapeutisk arbeid, Complete Vocal Institute, klassisk opera stemmebruk, bruk og arbeid med egne metoder. 

Spennende er det også at jeg gjennom å bruke naturen og energien i naturen som inspirasjon nærmer meg min skogfinske slektslinje hvor naturen og musikken var tett sammenvevd, slik også mange fra urbefolkning opplever.


Jeg har undervist en til en og i grupper, med forskjellige arrangører, men i hovedsak i egen regi, sist med elever fra kulturskolen.

Jeg er med i Sweet Companion og skriver tekster og musikk og synger. Musikken ligger ute på forskjellige strømmetjenester.


Online undervisning en til en mulig etter kurs.

Velkommen til å bli med på en helg i Harmoni !


Pris : 2400,-

Tid: helg 28 - 29 oktober 2023.

Lørdag  12 - 16.

Søndag 12 - 17

Sted: Inspire Yogastudio, Kaigata 3-5, Tromsø.

Harmoni gjennom stillhet og stemme oktober 2023: About
bottom of page