top of page
inspire kaigata.jpg

ADRESSE

InSPIRE Yogastudio AS

Kaigata 3-5

9008 Tromsø

Om InSPIRE: Welcome

EIERNE

InSPIRE Yogastudio drives av Line, Miriam & Ruth.

Line

Line er en gründer med nesten 30 år som bedriftseier og leder. Hun er vant til å jobbe i gruppe, men også tett på gjennom erfaring i sitt yrke som frisør! Etter mange år som yogautøver og med de opplevelsene av yogaens virkning på kropp og sinn, bestemte hun seg for at den erfaringen måtte videreformidles. Valget falt på Nordiska yogainsituttet som ligger i Stockholm, men førte henne etterhvert til India. En intensiv måned med Virya yoga ble et trygt og godt fundament, og er fremdeles hjertebarnet.


Nysgjerrighet og utvikling har videre ført til utdanning i SuperSwingYoga (Yogaslynge ). MediYoga måtte også prøves og Klassisk Yogafilosofi-utdanning måtte på plass. Yin Yoga er godt i gang og chanting av Patanjalis Yoga Sutra står på programmet.

Miriam

Miriam er utdannet kundalini yoga lærer Level1 (Kundalini Yoga skolen i Oslo) og MediYoga-instruktør (MediYoga Norge) og har undervist yoga på InSPIRE siden 2017.

Hun oppdaget yoga- og meditasjonens kraftfulle og positive virkning i en periode av livet hvor energien, tilstedeværelsen og livskvaliteten ikke var slik hun ønsket den skulle være. Miriam ønsker å formilde yogaens helhetlige filosofi der hver kursdeltaker lærer enkle teknikker og øvelser som kan integreres i egen hverdag og praksis. Hun er opptatt av at yoga skal være inkluderende og tilgjengelig for alle, uansett erfaring, fysiske eller mentale forutsetninger. Miriam spiller også Gong og har ofte med seg sin Solgong hvor hun tilbyr dyp gongavspenning på sine timer.

Miriam er utdannet danser og dansepedagog fra England og har siden 2002 undervist på danselinja ved Kongsbakken videregående skole.

Ruth

Ruth er registrert Yoga Alliance Teacher (RYT 500) og er en sertifisert funksjonell yogalærer med 900 timer yogautdanning. Hun underviser i Hatha-Vinyasa yoga, Yin yoga, Yoga Nidra og Yoga Trapeze. Gjennom en vakker veving av alle disse yogastilene har hun skapt sin egen. Hun er også sertifisert avansert Vinyasa Yogalærer i Xuan Lan metoden. 

Ruths undervisningsstil er inkluderende for alle. Ettersom ingen mennesker er like, bør praksisen deres gjenspeile deres individuelle behov. Kroppene våre er forskjellige, det betyr at det er viktigere å forstå det funksjonelle målet med en stilling (asanas) og praktisere med det i tankene våre. Ulike personer som gjør samme stilling kan se annerledes ut, men oppnå en lignende funksjon. 

Ruths yogareise begynte sommeren 2016 på en shala i Karibien og fortsatte inn i 2018 da hun tok sin første yogalærerutdanning i Hellas. Hun går nå kontinuerlig på kurs for å videreutvikle, utdype og formalisere sin praksis med lærerne som har inspirert henne, uansett hvor de måtte være. Sommeren 2020 startet hun på en ny 300 timers sertifisert Yin Yang yoga utdanning med Kathy Páez (assistent av Paul og Suzee Grilley - grunnleggerne av Yin Yoga). Sammen har de koordinert flere sertifiserte yogalærerutdanninger i Norge. 

Utenfor yogarommet jobber Ruth som lærer på ungdomsskolen, hvor hun underviser Spansk og Samfunnsfag.

Generelle henvendelser til InSPIRE kan sendes til:

Om InSPIRE: Classes

GJESTELÆRERE

Vi er så heldige å ha flere gjesteinstruktører som holder kurs hos oss, har bedriftsyoga, gongbad, workshops og mer.

Om InSPIRE: Testimonials
Laura

Laura Schratt

Gjestelærer

Laura underviser i Hatha Vinyasa yoga og Yoga Flow. Hennes yogareise begynte i 2015 og i 2021 avsluttet hun Vinyasa yogalærer-utdanningen i Tyskland med Adrienn Sümeg som er en elev av Indra Mohan (Svastha Yoga). Laura fortsetter å videreutvikle seg innom yogafilosofi og terapeutisk yoga. Siden sommeren 2021 bor og underviser Laura i Tromsø. For Laura er yogafilosofien og den egne praksisen nøkkelen til et lykkelig og fredfullt liv i hverdagen.  

Laura jobber også som spesialpedagog og kroppsøvingslærer.

84E267A7-48AD-45E9-83ED-E0FA46B34E7C.png
Om InSPIRE: Bilde
bottom of page